Wandelvakantie in Drenthe - 4 dagen wandelen door het Paradijs van 2 Nationale Parken

Bij deze Wandelvakantie van hotel naar hotel in Drenthe is inbegrepen:

  • Bagagevervoer (1 koffer p.p.) op 2e t/m laatste dag
  • 3 Overnachtingen
  • 3x Ontbijt
  • Wandelroutes

Prijs: vanaf € 189,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Exclusief:

  • Lunch, diner en drankjes
  • Toeristenbelasting
  • Entreegelden
  • Bijdrage aan garantiefonds € 17,50 per boeking

  Middels het garantiefonds is uw vooruitbetaald boekingsbederag beschermd bij een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling.

Startdatum en prijs per persoon (op basis van een 2-persoonskamer)

1 maart - 28 maart: € 189
29 maart - 25 april: € 219
25 april - 30 september: € 229 
1 oktober - 31 oktober: € 189

Toeslag 1 persoonskamer op aanvraag.

LET OP: dit arrangement is op dit moment weer te boeken na 16 augustus 2020!

De prijs van deze Wandelvakantie van hotel naar hotel in Drenthe is geldig tot en met 31 december 2020.

Wandelen door het paradijs van 2 Nationale Parken

In het Nationale Park Drents-Friese Wold wandelt u van zandverstuiving naar vennetje en van heide naar moeras. 

Op het Dwingelderveld ervaart u dat óok in ons dichtbevolkte land de uitgestrekte heidevelden nog steeds bestaan. De onbeschrijflijk mooie natuur wordt afgewisseld met de typische dorpen als Dwingeloo, Diever en Zorgvlied.

Het programma:

Dag 1: U wordt in de loop van de middag verwacht in Het Hotel in Dwingeloo waar u verwacht wordt voor het diner en uw eerste overnachting.

Dag 2: Na het ontbijt wandelt u van Dwingeloo naar Zorgvlied van het ene Nationaal Park naar het andere (Dwingelderveld naar Drents Friese Wold). Onderweg ziet u naast natte heide en diverse bossen onder meer de schaapskooi. Eind van de dag wordt u verwacht voor een heerlijk diner en overnachting in het Hotel Restaurant in Zorgvlied.

Dag 3: Op dag 3 gaat de route vervolgens richting Diever via stuifzand 'Kale Duinen' en langs het Shakespearetheater in Diever. In de open lucht worden al 70 jaar voorstellingen gegeven. Vraagt u naar de speeldata! Eind van de dag wordt u verwacht in het Landhotel in Diever voor uw diner en overnachting.

Dag 4: Na een heerlijke nachtrust en ontbijt wandelt u via Diever en het Dwingelderveld weer terug naar het Hotel in Dwingeloo. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

  Dag 1: Het Hotel in Dwingeloo
  Midden in Dwingeloo is dit Hotel gevestigd. De groene omgeving biedt vele mogelijk­heden om te genieten van de rust en ruimte en om de omgeving te verkennen. De vele fiets- en wandel­routes zullen u leiden door de nationale parken het Dwingelderveld en het Drents Friese Woud met veel heide, bossen, zandverstuivingen en vennetjes. Niets voor niets is Drenthe bekend als 's lands meest geliefde fietsprovincie!

  Dag 2: Het Hotel-Restaurant in Zorgvlied
  Dit familiehotel met een gastvrije ambiance heeft een prachtige ligging in de buurt van het Nationaal Park Drents-Friese Wold. De rust en de schilderach­ tige omgeving van het dorp vormen het decor voor een ontspannen vakantie. Van een gezellige bar tot uitnodigende terrassen en zelfs eigen stallen, dit 3-sterren-hotel heeft alle elementen voor een aangenaam verblijf.

  Dag 3: het hotel in Diever
  In dit Landghotel in Diever aan de rand van het Drents Friese Wold staan gastvrijheid en (h)eerlijke producten hoog in het vaandel. Door kleinschalig­heid en een persoonlijke benadering maken zij het verschil op een verrassende locatie. Zomers is het heerlijk toeven op het door leilinden omgeven terras. In de serre heeft u een mooi panorama-uit­zicht op de schaapskudde. Het Landhotel ligt bij het levendige dorp Diever.

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Johan Ruitenbeek

8

Super geregeld mooie wandelingen met GPS. De mooiste plekjes gezien met top winterweer. De Hotels prima verzorgd en de bagage van Hotel naar Hotel gebracht. Wandelen in Drenthe in deze periode voor herhaling vatbaar in weer een ander gebied.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Elektrische fietsen
 • Fietsenstalling

Onze partner

Genieten op de fiets of te voet in Drenthe

In deze fiets- en wandelprovincie is het heerlijk toeven in mooie hotels. Met onze speciale fietsarrangementen en wandelaanbiedingen gaat u van hotel naar hotel. Wij regelen alles voor u dus u kunt van uw welverdiende vakantie genieten. Heerlijk fietsen of te voet de ontdekkingsreis maken en wij brengen uw bagage naar het volgende adres.

Fietsen door Drenthe

Drenthe is natuurlijk Fietsprovincie nummer 1 en heeft prachtige natuurgebieden en natuurparken waar u als fietsliefhebber op en top van kunt genieten tijdens de speciaal samengestelde fietsvakanties. Laat u inspireren en vraag ons de mogelijkheden om van uw fietsvakantie een onvergetelijke reis te maken.

Gastvrije hotels, lekker eten en uitstekende fietsroutes hebben wij voor u samengesteld in mooie fietsvakanties.

Wandelschoenen aan en stappen maar ...!

Ook de wandelvakanties zijn met grote zorg samengesteld om zo een heerlijke belevenis te voet te maken. Bezoek een van de mooie natuurparken die Drenthe rijk is. En als u na een dag wandelen aan komt bij het volgende hotel en uw bagage is inmiddels gearriveerd checkt u lekker in om te genieten in en rondom het hotel.

Reserveren

Heeft u een passend arrangement gevonden dan kunt u online of telefonisch uw aanvraag indienen en uw wensen uiteraard kenbaar maken. Wij maken graag een passende aanbieding voor u om zo uw fietsvakantie of wandelvakantie onvergetelijk te maken.